Onze Club

O.P.C. La Montagne is opgericht 20-04-2000 en bestaat op dit moment uit 50 leden. Waarom deze naam? “La Montagne” betekend vrij vertaald “de Berg”. Onze club ligt op de helling van de Kuiperberg die 71 meter hoog is volgens de Rijksdriehoeksmeting. De top van de Kuiperberg ligt even ten westen van Ootmarsum. En deze Kuiperberg maakt deel uit van de stuwwal die zich uitstrekt van Ootmarsum tot Uelsen in Duitsland. Voor meer informatie over de Kuiperberg klik hier..

Over “La Montagne” heeft de Franse zanger Jean Ferrat (1930-2010) nog een liedje geschreven, ge√Įnteresseerd hierin? Klik hier..

La Montagne is een gezonde vereniging die natuurlijk ook nog wel wensen heeft. Maar om zoveel mogelijk inwoners en vooral ouderen te laten genieten zijn we soms afhankelijk van de gemeente of instellingen die voor goede doelen geld beschikbaar stellen. Een van onze wensen is om binnen niet afzienbare tijd nieuwe verlichting te krijgen, meer banken rondom de banen en onderhoudsmateriaal, zoals sleepnetten,  voor de banen te realiseren.

Ons clubgebouw ligt verscholen in het groen op zwembad De Kuiperberg. Door afspraken uit het verleden hadden wij de mogelijkheid om “Ons clubgebouw” op deze super locatie te plaatsen. Door zelfredzaamheid is er een mooi clubgebouw ontstaan waar wij met veel plezier onze leden maar ook bezoekers kunnen ontvangen. Hebt u een keer een ruimte nodig voor een klein feestje te vieren op deze unieke locatie? Neem contact op met een van onze bestuursleden over de voorwaarden.

Om zowel binnen de banen als daarbuiten alles in goede banen te leiden hebben wij een huishoudelijk reglement. Wil u dit eens op een rustig moment doorlezen klik hier..
Daarnaast hebben wij nog onze ’tien geboden’. Klik hier.

Maar bent u ge√Įnteresseerd om eens een kijkje te nemen op onze speeldagen, schroom niet en kom een vrijblijvend langs. En anders kunt u via de knop ‘AANMELDEN’ uw gegevens achterlaten voor de secretaris. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Jaarlijkse contributie ‚ā¨ 50,00. Vanaf de maand juli ‚ā¨ 25,00. Naast het sportieve is voor ons de gezelligheid net zo belangrijk. Na de wedstrijden is er gelegenheid tot het drinken van koffie, iets fris of een biertje. Jaarlijks houden wij een gezamenlijke BBQ die in 2023 zal plaatsvinden op 7 september vanaf 14.00 uur.